Locuitorii comunei Cornereva pot beneficia vineri, 20 octombrie de investigaţii oftalmologice gratuite

Locuitorii comunei Cornereva vor beneficia mâine, 20 octombrie de investigaţii oftalmologice gratuite. Cetăţenii sunt invitaţi între orele 9.30-11.30 la sediul primăriei din localitate.

Persoanele cu probleme de vedere îşi vor putea achiziţiona şi ochelari. Cei care nu se pot deplasa vor putea beneficia de aceste investigaţii oftalmologice la domiciliu, deoarece echipa de ingineri optometrişti rămâne în localitate până la ora 17.00. Cu detalii primarul comunei Cornereva, Nicolae Novăcescu:

La sediul primăriei între orele 9.30-11.30 pentru consultații gratuite eventual pot să preia și comenzi pentru ochelarii la cererea cetățenilor și după 11.30 până la ora 17.00 ei se vor deplasa prin satele din comună. E bine să încurajăm aceste firme care vin în ajutorul cetățenilor care într- adevăr nu toţi pot ajunge la oraș să își facă ochelari.

Acum pot să își facă și la noi în comun adică să nu se mai se deplaseze să cheltuie banii pe drum. Îndemn cetățenii să ia legătura cu acești operatori și să vadă și dacă au ceva probleme în acest sens că poate mulți dintre ei nici nu știu că au afecțiuni oftalmologice și este bine să-şi facă un consult.”

Cei care doresc să se programeze pot apela numărul de telefon: 0767-944.522.

Sursa foto: pixabay

Cele mai citite

Related Articles