Activitatea didactică online la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa

La Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa, debutul noului an universitar va avea loc luni, 28 septembrie, exclusiv online.

„La nivelul universităţii reşiţene, corelat cu colegii noştrii de la UBB din Cluj, s-a hotărât ca începutul acesta de an universitar să fie în regim hibrid. Acest lucru se traduce prin faptul că, activităţile didactice de curs se desfăşoară exclusiv în regim online, de asemenea şi activităţile de seminar vor fi desfăşurate în mediul online, iar la specializările vocaţionale, ceea ce pentru Reşiţa înseamnă specializările din cadrul facultăţii de Inginerie, va exista pentru partea de laboratoare, o abordare hibridă, mixtă,” ne-a declarat prorectorul Univeristăţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, Cristian Chioncel.

În cursul acestei săptămâni, s-a tras linie în urma celor două sesiuni de admitere pentru noul an universitar 2020-2021.

„În noul an universitar avem înmatriculaţi un număr de aproape 600 de noi studenţi, mă refer aici atât la ciclul de licenţă cât şi la ciclul de masterat. Acest lucru înseamnă că, pe lângă cele 370 de locuri bugetate, atât la licenţă cât şi la masterat, iată că avem aproape dublul locurilor acupate de asemenea şi la studiile în regim cu taxă,” a mai spus Cristian Chioncel.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles