La Reşiţa totul se conservă: brazii de Crăciun din Centrul Civic şi Parcul Tricolorului provin anul acesta de pe domeniul public al oraşului

Primăria Reşiţa în febra pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. După cum a declarat şeful Direcţiei pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Daniel Călin, marţi, 21 noiembrie va fi montat bradul din centrul oraşului, iar pe urmă cel din Parcul Tricolorului:

În Centru urmează să fie montat bradul de crăciun. Îl avem deja, este adus, nu am plătit niciun leu pe el, este gratis. L-am luat de pe domeniu public dintr-o zonă unde deja era prea mare pentru a mai fi lăsat acolo pentru că punea în pericol clădirile din jur și am avut o solicitare să-l tăiem încă din vară. Văzându-l cât este de frumos, am hotărât că-l tăiem în toamnă. Acum este deja tăiat, este la noi în secție şi urmează să îl cosmetizăm puțin să îl facem să fie și mai frumos şi marţi va fi montat în Centrul Civic. Săptămâna viitoare îl vom punem și pe cel de la Tricolorului pentru că anul acesta nu vom face iluminat de Crăciun decât în Centru și în Parcul Tricolorului. Nu vom mai face și pe bulevard pentru că stâlpii de tramvai actuali nu mai permit montarea ca înainte a ornamentelor de Crăciun“.

Iluminatul festiv din Târgul de Crăciun din Centrul Civic va fi pornit în data de 8 decembrie, a mai precizat Daniel Călin.

De același autor

Related Articles