Primarul Adrian Torma a comandat 2.000 de măşti la un croitor pentru a le distribui către cetăţenii cu posibilităţi reduse

Primarul oraşului Moldova Nouă îndeamnă cetăţenii să poarte mască de protecţie atunci când părăsesc locuinţa!

La Moldova Nouă, măştile de protecţie pot fi achiziţionate şi din magazinele alimentare sau non-alimentare de pe raza oraşului. În pluş, pentru a stimula activitatea la nivel local, primăria a comandat 2.000 de măşti la un croitor de pe raza oraşului Moldova Noua pentru a le distribui către cetăţenii cu posibilităţi reduse. Ne va putea produce câte 500 bucaţi în fiecare săptămână, a precizat Adrian Torma pe pagina sa de facebook.

Vă aduc la cunoștință ultimele măsuri dispuse la nivel de județ și oraș. În urma ședinței CJSU Caras-Severin a devenit obligatorie purtarea măștii pe domeniul public. Maștile le puteți achizitiona si din magazinele alimentare sau non-alimentare de pe raza orasului. Pentru a stimula activitatea la nivel local am comandat 2.000 de măști la un croitor de pe raza orasului Moldova Noua pentru a le distribui catre cetatenii cu posibilități reduse. Ne va putea produce câte 500 bucăți in fiecare săptămana. Piata agro-alimentara din Moldova Noua funcționează cu respectarea distanțarii sociale si aduc mulțumiri producătorilor locali si comercianților pentru cooperarea de care au dat dovada”, a precizat Adrian Torma.

Primăria Moldova Nouă continuă să dezinfecteze străzile şi să monteze dispozitive cu dezinfectant.

Au fost montate 116 dispozitive la scările blocurilor pentru dezinfectant şi până la finalul săptămânii vom monta încă 80 de dispozitive şi vom începe alimentarea cu dezinfectant.
Continuam dezinfectarea străzilor si aleilor pietonale de pe raza orasului cu o frecventa săptămânală. Am reintrodus miercuri si sâmbăta cursele de transport public între orele 11:00 si 13:00 pentru a facilita deplasarea varstnicilor din Bosneag catre Orașul Nou. Mulțumesc cadrelor medicale, polițiștilor din structurile implicate si tuturor celor implicați lupta cu Covid-19. Felicit si concetățenii care au înțeles situația și respectă regulile impuse de autoritățile publice locale si centrale”,
a mai adăugat primarul Adrian Torma.

De același autor

Related Articles