Jumătate din municipiul Lugoj va rămâne în această noapte fără apă potabilă, din cauza unor avarii apărute la reţeaua de apă.

Angajaţii Meridian 22 vor interveni la noapte în trei puncte din oraş, astfel că livrarea apei către locuitorii din partea dreaptă a Timişului (zona cuprinsă între străzile Tapiei şi Timişoarei). Problemele au fost cauzate de perioada prelungită de îngheţ.

„Una dintre avarii s-a produs la o vană de închidere de  pe conducta de 200 mm, în cartierul Micro IV, care a cedat în urma îngheţului. La fel s-a întâmplat şi la un hidrant îngropat, lângă fosta filatură de mătase, la blocul D3, de pe strada Timişoarei. O altă avarie care trebuie remediată este localizată, pe strada 13 decembrie, lângă cimitir, la o conductă de 400 de mm, de tip nou” a comunicat Meridian 22.

Furnizarea apei potabile va  fi oprită marţi seară, de la ora 22.00, până miercuri dimineaţă, la ora 6.00. În cazul în care intervenţiile se vor încheia mai repede, atunci se va da drumul la apă în momentul în care acestea vor fi finalizate.