Județul Caraş-Severin va primi peste 1,3 miliarde de lei prin programul „Anghel Saligny”

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a finalizat lista cu obiective de investiții din judeţul Caraş-Severin care vor fi finanţate prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

În județul Caraș-Severin au fost aprobate spre finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny” 127 de obiective – drumuri judeţene, drumuri comunale, străzi, poduri sisteme de alimentare cu apă, reţele de canalizare – în valoare totală de 1.337.458.285,44 lei.

Consiliul Județean Caraș-Severin va primi 140 de milioane de lei pentru modernizarea a trei tronsoane de drum: DJ 573A – DN 57 Vrani – Vărădia – Berliște – Nicolinț; DJ 683 Zăvoi – Poiana Mărului și DJ 571C – DN 57 Ciclova Română – Socolari – Potoc.

În municipiul Reşiţa va fi finanţat proiectul de realizare a legăturii rutiere între artera principală a oraşului și Parcul Industrial Valea Ţerovei și zona de regenerare urbană Mociur.

De asemenea pentru rețelele de apă și canalizare vor primi finanțare localitățile Bănia, Băuțar, Berliște, Berzasca, Berzovia, Bozovici, Brebu Nou și Buchin.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles