Administratorul public al județului Caraș-Severin, Tinu Vidaicu a demisionat din funcție. El și-a motivat decizia invocând neîncrederea pe care a văzut-o în ochii anumitor membri ai conducerii față de persoana sa.

„Politizarea administrației este naturală, iar eu am crezut opusul. Astfel, mi-am pierdut scopul și nu mai înțeleg prezența mea într-un anumit loc unde puterea de decizie este împărțită”, a scris Vidaicu într-o scrisoare deschisă.

„Da, am demisionat!

Încerc, în tot ce fac, să mă implic total și să fac lucrurile cum știu eu mai bine. Într-un deceniu de  antreprenoriat, am înțeles puterea lucrului în echipă, iar tot ce am realizat a fost pentru că oamenii de lângă mine mi-au fost alături. Proiectele ambițioase se realizează numai atunci când ai alături niște oameni total dedicați. Sunt obișnuit să impun un anumit tempo, să conduc lucrurile într-un anumit fel, astfel încât proiectele să fie realizate în timp util. Dolce far niente  pentru mine nu e o opțiune. Venind din mediul privat, știu ce înseamnă un deadline, știu ce înseamnă să stai cu orele peste program și să uiți de tine atunci când ai de dus la îndeplinire un proiect. Funcționez simplu: proiecte clare, muncă multă pentru satisfacția de a le duce până la capăt. Nu pot altfel. Nu voi putea niciodată. Viziunea mea, valorile mele, dacă nu sunt îmbrățișate de anumiți membri ai conducerii, nu se pot realiza”, a mai spus acesta la plecare.