Jandarmii mehedinţeni sunt în misiuni speciale în acest sfârşit de săptămână

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, vor acţiona în sistem integrat pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural-artistice din zona de responsabilitate.

    Astfel, timp de 3 zile, jandarmii alături de poliţişti şi colegii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Fraţii Buzeşti" Craiova vor fi prezenţi în localitatea Gogoşu, unde se sărbătoresc zilele comunei, ocazie cu care organizatorii au pregătit mai multe concerte la care estimează o participare numeroasă de persoane.
    Duminică, 3 iulie, jandarmii vor acţiona alături de politişti pentru buna desfăşurare a manifestărilor cultural -artistice dedicate "Festivalului Teiului" din comuna Greci.

    Pentru ca toate aceste manifestări să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, efectivele angrenate în misiuni, vor acţiona pentru:
 • asigurarea şi menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică;
 • prevenirea producerii faptelor antisociale;
 • prevenirea şi combaterea traficului/consumului de substanţe interzise;
 • adoptarea măsurilor legale în cazul constatării unor fapte de natură contravenţională sau penală.
  Se recomandă participanţilor la aceste evenimente să adopte un comportament civilizat, să evite consumul de substanţe interzise, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să acorde o atenţie sporită copiilor, dacă sunt însoţiţi de aceştia, precum şi a obiectelor personale.
  De asemenea, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, cetăţenii pot să solicite ajutorul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles