„Sănătatea celor dragi trebuie să primeze!” Acesta este mesajul transmis tuturor cetăţenilor de Inspectoratul de Jandarmi Caraş-Severin, pentru acest sfârşit de săptămână. Cei care îşi vor petrece zilele libere în staţiunile montane vor avea parte şi de această dată de protecţia jandarmilor, prezenţi la datorie!

„Dacă alegeți să petreceți acest sfârșit de săptămână în una dintre stațiunile montane ale județului nostru, noi, jandarmii cărășeni, vă asigurăm că vom fi lângă dumneavoastră. Totodată, vă recomandăm chiar dacă alegeți să petreceți timpul liber în natură, să respectați măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică și să vă informați doar din surse oficiale cu privire la măsurile ce trebuie să le respectăm în această perioadă dificilă pentru noi toți.

De asemenea, în acest weekend vom asigura și măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia desfășurării competiției sportive dintre echipele CSM Reșița și U Craiova 1948. Deși competițiile sportive se desfășoară fără spectatori, conform regulilor impuse de autorități, jandarmii vor fi prezenți pentru a asigura un climat de ordine publică.

Prezenţa noastră în mijlocul dumneavoastră este doar pentru a ne asigura că nu întâmpinați probleme pe palierul ordinii și liniștii publice. În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor”, ne-au transmis reprezentanţii acestei instituţii importante.

Ca urmare a numărului mare de turişti care vor alege să petreacă timpul liber în staţiunile montane, în acest sfârşit de săptămână, Jandarmeria Montană îşi va intnsifica acţiunile în zona staţiunilor, pe traseele turistice şi în zonele unde este posibil să se producă evenimente nedorite.

Jandarmii montani din Caraş-Severin sunt pregătiţi să intervină atât în situaţii de urgenţă, dar şi în cazul constatării unor abateri de la normele legale.

Sursa foto: Facebook Jandarmeria CS