„Nu stiu unde sunt. Am plecat din Germania și nu știu unde am ajuns.”

Sunt cuvintele unui cetățean german care a ajuns în cartierul Doman din municipiul Reșița, în acest sfârşit de săptămână. În urma unui apel primit prin sistemul de urgență 112, grupa de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin s-a deplasat în cartierul Doman, deoarece o persoană se afla în curtea bisericii.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, dormea pe un pat improvizat lângă fântâna de lângă lăcașul de cult. După verificarea ușilor și a ferestrelor bisericii, neexistând urme de forțare a incuietorilor, la fața locului a fost chemat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin, pentru a transporta persoana în cauză la spital, aceasta având nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajul de jandarmerie a verificat persoana în baza persoanelor date dispărute, insa aceasta nu figura. Cetățeanul german a declarat că a intrat în țară prin punctul vamal Nădlac, pe jos, având asupra sa un rucsac cu haine și două plase.