Investiţii mexicane în Arad

17062

Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, a primit astăzi, vizita Excelenţei Sale, Jose Arturo Trejo Nava, ambasadorul Mexicului la Bucureşti.

Oficialul mexican a vorbit despre acţiunile Ambasadei privind consolidarea legăturilor cu comunităţile şi autorităţile regionale din România: Investiţiile mexicane sunt peste tot în lume, în domenii diferite. Suntem conştienţi de oportunităţile pe care le oferă România, iar rolul meu a fost acela de a promova ţara dumneavoastră în ochii investitorilor mexicani, a declarat Jose Arturo Trejo Nava.

Vicepreşedintele CJA, a precizat că judeţul Arad este deschis investitorilor străini, enumerând o serie de oportunităţi pe care judeţul le poate oferi. Suntem un judeţ internaţional, cu legătură directă spre Europa, interesat de creşterea calităţii vieţii. La nivelul Aradului există potenţial investiţional, firmele beneficiază de facilităţi în cadrul Zonei Libere, suntem un oraş universitar, cu tineri bine pregătiţi, avem potenţial turistic pe care dorim să îl punem în valoare, a afirmat Sergiu Bîlcea.

(Marius Căruntu)