Invazie de flori la Reşiţa. Ce au lăsat în urma lor comercianţii?

246

Comercianţii de flori au năpădit cele mai circulate zone din Reşiţa. Poliţiştii locali le-au verificat documentele, dar şi dacă respectă regulile de curăţenie impuse de municipalitate. Șeful Poliţiei locale, Alexandru Ciati, spune că majoritatea au înțeles mesajul de a păstra curățenia și de a vinde florile doar în zonele aprobate de Primărie.

„Spre surprinderea noastră, după ce ziua se încheia, zonele în care s-au comercializat flori au fost salubrizate. Totuşi, nu am reuşit să-i determinăm să înţeleagă că nu coşurile de gunoi stradale trebuie folosite pentru depozitarea ambalajelor sau altor resturi, ci acele containere ale operatorului de salubritate. Aici mai avem puţin de lucru. Sper să fi înţeles, acum, de 8 martie. În caz contrar, vom fi nevoiţi să dăm amenzi.”

Zilele trecute, chiar primarul Ioan Popa le cerea poliţiştilor locali să fie intransigenţi cu cei care nu respectă legea. „Le-am cerut profesionalism în abordare și le-am transmis foarte clar faptul că îmi doresc de la ei toleranță zero față de cei care încalcă flagrant legea, dar și disponibilitate pentru problemele ridicate de către reșițeni”, a spus edilul.

(Sebastian Dragomir)