Intervenţie comună a pompierilor din vestul ţării la un accident cu victime multiple

Un grav accident rutier produs astăzi pe DN 68 A a necesitat o intervenţie comună a pompierilor din Hunedoara şi Timiş. Evenimentul s-a produs în localitatea Coşava şi s-a soldat cu 5 răniți, dintre care unul încarcerat. În accident au fost implicate două autoturisme și un autotren, iar vinovat este un şofer care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară. Acesta a decedat în urma evenimentului. 3 copii de 4 luni, 5 şi 10 ani, împreună cu mama lor au fost transportaţi la Spitalul din Timişoara.

„Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea o un autoturism pe DN68A, pe raza localităţii Coşava (limită cu jud. Timiş), din direcţia Lugoj-Deva, în urma efectuării unei depăşiri neregulamentare, a acroşat un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un vasluian de 33 de ani, după care a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus, tot din sens opus, de un bărbat de 34 de ani, din judeţul Arad. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorul auto care a produs evenimentul rutier, precum şi vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 31 de ani şi a trei minori (în vârstă de 4 luni, 5 ani şi 9 ani), pasageri în acelaşi autoturism”, spune Bogdan Niţu, ofiţer de presă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Pentru descarcerarea bărbatului, salvarea şi stabilizarea răniților au intervenit echipaje reunite ale pompierilor din Hunedoara și Timiș. În operațiuni au fost implicate două autospeciale de descarcerare, 5 ambulante Smurd și SAJ și o autospecială de transport victime multiple.

(Sebastian Dragomir)