prefectura mehedinti

Preşedintele interimar al PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, a preluat de ieri şi conducerea interimară a Consiliului Judeţean. El va îndeplini aceste atribuţii până când Guvernul va decide data organizării alegerilor pentru un nou preşedinte al forului. Consilierii judeţeni întruniţi în cadrul unei şedinţe de îndată au luat act de încetarea de drept a mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi al lui Adrian Duicu şi au decis ca interimatul să fie asigurat de Aladin Georgescu.
„Preiau atribuţiile unui om pe care l-am respectat şi îl respect, care mi-a fost foarte apropiat şi a avut încredere în mine să ajung pe funcţia de vicepreşedinte. Îmi pare rău, dar pe de altă parte trebuie să mergem mai departe pentru binele Consiliului Judeţean, pentru binele judeţului Mehedinţi şi împreună cu d-voastră atât timp cât mi-a mai rămas să facem în aşa fel încât oamenii care ne-au dat votul şi ne-au trimis în Consiliul Judeţean să cunoască şi să simtă că prin votul nostru nu facem altceva decât să realizăm ceea ce îşi doresc”, a declarat Aladin Georgescu, la finele şedinţei.
Şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean Mehedinţi a fost organizată după ce a fost transmis Ordinul Prefectului prin care se constată încetarea de drept a mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi al lui Adrian Duicu.

(Sebastian Dragomir)