Începe vaccinarea împotriva SARS CoV- 2 și la TMK Reșița

Operatorii economici din Caraş-Severin care au peste 100 de angajaţi vor putea începe în această săptămână imunizarea angajaţiilor anti COVID, în propriul sediu.

Societatea TMK din Reşiţa este prima companie mare care va face acest pas. Aici vor putea fi vaccinate şi familiile celor care lucrează în cobinat şi nu vor avea nevoie de programare în platforma naţională, dă asigurări şeful Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Dănilă Miloş.

Vă reamintim că operatorii economici din Caraş-Severin care au sub 100 de angajaţi nu vor putea să-şi vaccineze personalul la sediul propriu împotriva noului coronavirus. Totuşi, DSP vine şi în sprijinul acestora şi îi va ajuta să-şi înscrie angajaţii pe listele centrelor de vaccinare din judeţ.

În plus, în toate centrele de vaccinare din ţară, imunizarea împotriva SARS CoV 2 se va putea face fără programare în zilele de sâmbătă, duminică şi luni. Acest lucru va fi posibil din acest sfârşit de săptămână anunţă Comitetul Naţional de Coordonare a Vaccinării. De exemplu, persoanele cu vârsta peste 60 de ani se vor prezenta direct la centre fără programare.

De asemenea, restul persoanelor care doresc să se vaccineze se vor prezenta după ora 14.00. Prioritate vor avea persoanele programate prin platformă, iar suplimentar, în funcţie de capacitatea de vaccinare a fiecărui centru, vor fi eliberate bonuri de ordine celor care se prezintă direct.

La ora actuală, în centrele de vaccinare din Caraş-Severin sunt disponibile peste 5.600 de locuri libere.

De același autor

Related Articles