Începe distribuirea ajutoarelor alimentare la Arad

Primăria Arad, prin Centrul Social Cantina Municipală începe de amrți, 21 septembrie 2021, distribuirea produselor alimentare din „Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD”.

Distribuirea se face la depozitul situat în Parcul industrial UTA, hala 62 , (lângă magazinul CBA), de luni până vineri în intervalul 8:00 -16:00. Pachetele de produse POAD se ridică personal, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identității persoanei pe listă și semnării de primire pentru produsele respective.

Categoriile de persoane beneficiare sunt:

a) persoanele cărora le este stabiliþ prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social) acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat cu modificările și completările ulterioare;

b) familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei.

Beneficiarii prevăzuți la literele a) și b) care nu figurează pe listele inițiale, pot fi înregistrați ulterior pe acestea, în baza unei solicitări adresate Direcției de Asistență Socială Arad, str. Calea Radnei nr. 250.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0726-131.555.

De același autor

Related Articles