[FOTO] Incendiu la fosta gradiniţă “1 Iunie” din Moroasa

moroasa

Un incendiu a izbucnit în urmă cu câteva momente la subsolul unei creşe dezafectate din zona Moroasa a municipiului Reşiţa. Creşa situată în spatele  bisericii sârbeşti din cartierul Moroasa, este părăsită şi arată într-o stare deplorabilă de peste 10 ani. La subsolul clădirii, mai multe mormane de gunoi au luat foc, necunoscându-se cauza.

Focul s-a manifestat violent până la sosirea pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” din Caraş-Severin. La faţa locului a sosit o autoutilitară încadrată cu cinci subofiţeri. Focul a fost localizat şi stins, urmând să se stabilească dacă a fost pus intenţionat sau nu. Aceştia nu exclud posibilitatea ca focul să fi pornit din cauza vreunui om al străzii care trăieşte acolo ori în împrejurimile cartierului Moroasa, dar nici ca alte persoane să fi participat voluntar sau involuntar la aprinderea lui.

Din fericire totul a fost ţinut sub control de către pompierii care au acţionat foarte repede şi au stins incendiul izbucnit în subsolul creşei din spatele Bisericii Ortodoxe Sârbeşti din cartierul reşiţean Moroasa.

De același autor

Related Articles