[FOTO] Incendiu de pădure în Caraş-Severin. Au ars 30 hectare

Update ora 19.00

In urma eforturilor susținute de pompierii militari, împreună cu echipele de pădurari de la Ocolul Silvic Mehadia, în jurul orelor 18.50, s-a reușit lichidarea incendiului. Din estimările detinute în prezent, suprafața afectată este de aproximativ 30 hectare.

Update ora 16.00

Pompierii militari, împreună cu echipele de pădurari de la Ocolul Silvic Mehadia se chinuie de 8 ore să lichideze incendiul.

Ei acționează în continuare pentru localizarea și stingerea flăcările. Există 3 focare de incendiu, suprafața afectată fiind estimată la 5 hectare.

***

Mobilizare de forţe la Cornereva, unde potrivit primelor estimări, au ars 3 hectare de pădure.

Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin a fost anunţat în această dimineaţă, printr-un apel la 112 despre izbucnirea incendiului. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de prima interventie cu 3 servanţi, cărora le-au venit în ajutor aproximativ 25 pădurari de la Ocolul silvic Mehadia.

La ora 08.35, Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin a fost anunţat printr-un apel la 112, cu privire la un incendiu de pădure care se manifesta la litiera pădurii din zona unităţii administrativ teritoriale Cornereva. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o autospecială de primă intervenţie cu 3 servanţi, care acţionează pentru localizarea şi stingerea incendiului. Din primele estimări, se pare că zona afectată este de aproximativ 3 ha, în zonă fiind directionaţi si aproximativ 25 pădurari de la Ocolul silvic Mehadia.

De același autor

Related Articles