În Triaj se lucrează! Chiar și la ziduri

Lucrările executate la rigola de preluare a apelor pluviale din zona Triaj din Reșița, se apropie de final. Pe porțiunea cuprinsă între strada Ciprian Porumbescu și benzinăria OMV au intervenit angajații Direcției de Întreținere și Reparare a Patrimoniului. Întregul tronson a fost modernizat și va fi redat traficului pietonal, spune Daniel Călin. În paralel, se lucrează și la consolidarea zidului din Triaj.

„Am ridicat rigola și i-am mai pus un adaos de încă vreo 25 de centimetri ca să acoperim orice debit al apei. Era necesar pentru că ea preia un decantor de pe strada Ciprian Porumbescu. O să montăm un grilaj zincat care o să acopere toată această rigolă și se va putea circula fără niciun fel de problemă, pietonal, cu bicicleta sau cu trotineta”.

Daniel Călin a mai spus că tot în zona Triaj urmează să fie refăcut și trotuarul dinspre calea ferată, care face legătura dintre strația de carburant și Muzeul de locomotive. Acest tronson este inclus în proiectul de tramvai și va fi executat de cei de la PORR.

Cele mai citite

Related Articles