Împuşcat când fura porumb

Impuscat

Un bărbat a fost împuşcat mortal în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01:30, între localităţile Valeapai şi Bărbosu, care aparţin de comuna Ramna din Caraş-Severin.

Persoana decedată împreună cu concubina sa s-au deplasat cu un autoturism, în cursul nopţii, la un lan de porumb cu intenţia de a sustrage ştiuleţi pentru animale. Concubina a declarat că la un moment dat s-a auzit un foc de armă, după care l-a găsit pe bărbat împuşcat. Din primele verificări a rezultat că persoana decedată, în vârstă de 43 ani, este din localitatea Bărbosu şi prezintă şase orificii produse prin împuşcare, în zona umărului stâng şi a gâtului, care provin de la o armă de vânătoare.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul I.P.J. Caraş-Severin, condusă de procurorul criminalist şi însoţită de medicul legist. De asemenea la faţa locului a sosit şi o ambulanţă. Oameni legii efectuează cercetări faţă de un suspect, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în cauză existând mai multe ipoteze de lucru, ne-a informat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru.

Sursa foto: adevarul.ro

(Daniel Babun)

 

2 COMENTARII

Comments are closed.

De același autor

Related Articles