Iarna i-a luat prin surprindere pe drumarii din Caraş-Severin. Elevii dintr-o comună nu au ajuns la şcoală din cauza zăpezii!

Zăpada căzută azi-noapte a creat din nou probleme pe drumurile din Caraş-Severin. Deşi Direcţia de Patrimoniu a Consiliului Judeţean susţine că există contracte de deszăpezire care acoperă toate zonele din Caraş-Severin, şi că firmele sunt supravegheate, inevitabil, unele tronsoane au devenit necirculabile în această dimineaţă. Este vorba despre Reşiţa- Grădinari, de Duleu-Fârliug (drept pentru care în această dimineaţă elevii din comunele aparţinătoare nu au ajuns la şcoală), Cuptoare-Luncaviţa-Teregova, Ciuchici-Cărbunari, Târnova-Soceni-și acestea sunt doar câteva din sesizările primite la redacție.

Conform informaţiilor primite de la Comandamentul de iarnă –care monitorizează situaţia 24 de ore din 24, se intervine pe toate drumurile judeţene, iar problemele semnalate sunt transmise firmelor în cauză. După cum ne-a declarat ofiţerul de serviciu, Ştefan Marcovski, societăţile au tot interesul să-şi onoreze contractul, deoarece în caz contrar nu sunt plătite. Pe de altă parte, şi şoferii trebuie să fie mai prudenţi şi echipaţi pentru circulaţia pe timp de iarnă.

Pentru toate informaţiile legate de starea drumurilor sau pentru semnalarea unor situaţii speciale, telefonul Comandamentului de iarnă este 0255. 213.212.

De același autor

Related Articles