[FOTO] Iarba verde de la Câlnic…pune-n stare de avarie stația de epurare a Reșiței!

De mai multe zile, echipe ale Operatorului de apă şi canal AQUACARAŞ, fac eforturi pentru a curăţa grătarele de la Stația de Epurare a Apelor Uzate de la Moniom.

 După ce, de-a lungul timpului, grătarele au fost înfundate cu cadavre de animale, covoare şi cu te-miri-ce alte gunoaie, mai nou, locuitorii din cartierul Câlnic care şi-au tăiat iarba din grădini, au aruncat resturile vegetale în gurile de vizitare din magistrala de 1200 a rețelei de canalizare a Municipiului Reșița.

 Firesc, banala ,,iarbă verde de acasă,, a trecut de grătarele mari și de cele fine și a înfundt sitele de la utilajele staţiei care nu fost gândite pentru ape uzate în acest fel .

 Drept urmare, conducerea AQUACARAŞ va lua măsuri împotriva celor care nu ţin cont de problemele pe care le generează astfel de obiceiuri. Practic, e vorba de 23 de guri de vizitare amplasate pe domeniul privat. Toţi cei care care nu vor permite accesul echipelor de la AQUACARAŞ pentru a blinda capacele gurilor de vizitare, vor avea parte de o surpriză mai mult decât neplăcută. Celor de rea credinţă, contractele de furnizare de servicii de furnizare apă și canalizare vor fi denunțate unilateral.

De același autor

Related Articles