Hunedoara: Proiecţii de videomapping şi show-uri de lasere pe faţada Castelului Corvinilor în Noaptea Muzeelor

Turiştii care se vor afla sâmbătă seara Castelul Corvinilor din Hunedoara se vor putea bucura de mai multe proiecţii de videomapping, show-uri de lasere şi recitaluri ale unor artişti cunoscuţi, pregătite de administraţia locală cu prilejul Nopţii Muzeelor.

De asemenea, sâmbătă, de la ora 21,00, toţi vizitatorii vor avea acces gratuit la Muzeul Castelul Corvinilor, Muzeul Casa Breslelor şi Muzeul de Arheologie, Istorie şi Etnografie Hunedoara.

Am pregătit un eveniment deosebiţ care include videomapping, adică proiectarea unei poveşti istorice pe ‘pânza’ reprezentată de impresionantul Castel al Corvinilor, dar şi concerte susţinute de Nicu Alifantis şi Mirică-Gemini, trupa Pragu’ de Sus DJ Thomann Baxx‘, a detaliat conducerea Muzeului Castelul Corvinilor Hunedoara.

Sesiunile de videomapping sunt programate la orele 22,00, 23,00 şi 00,00, fiind urmate de câte un show de lasere.

Totodată, filiala din Hunedoara a organizaţiei Cercetaşii României a pregătit sute de gulguţe ce vor fi amplasate în curtea exterioară a castelului şi vor fi aprinse de la ora 21,00, alături de alte activităţi la care vor fi invitaţi să participe copiii prezenţi la acest eveniment.

De același autor

Related Articles