Hunedoara: Complexul de piscine acoperite Aqualand Deva, închis din motive tehnice

Complexul de piscine acoperite Aqualand Deva s-a închis, luni, din cauza unor motive tehnice ce ţin de remedierea unei defecţiuni apărută la o conductă de alimentare cu apă caldă, anunță Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva.

Reprezentanţii Serviciului Baze Sportive şi de Agrement, subordonat Primăriei Deva nu au menţionat cât timp vor dura lucrările de reparaţii, precizând doar că Aquland se va redeschide la finalizarea acestor operaţiuni.

Complexul de piscine acoperite Aqualand Deva a mai fost închis, timp de două luni, în urmă cu un an, atunci fiind efectuate diverse lucrări de mentenanţă.

Complexul Aqualand este acoperit şi pune la dispoziţia vizitatorilor săi şapte bazine de agrement cu diferite suprafeţe şi adâncimi pentru copii şi adulţi, cu o suprafaţă totală de 1.500 de metri pătraţi. Este prevăzut cu şezlonguri şi are pardoseala încălzită. Temperatura interioară este de 35 grade Celsius, iar apa are 32-35 grade Celsius.

În anul 2019, de facilităţile complexului acvatic au beneficiat peste 45.000 de persoane, iar încasările din bilete s-au ridicat la 1,35 milioane de lei.

Foto Primăria Municipiului Deva/Facebook

De același autor

Related Articles