Reşiţa, liber la pedalat!

Începând de astăzi, Primăria și Consiliul Local Reșița pun la dispoziția cetățenilor, ca alternativă la transportul public, 60 de biciclete în sistemul BIKE-SHARING.

Municipalitatea a amenajat 7 stații în oraș:

– 3 în cartierul Govândari: Intim (Parcul Copilului), Victoria, Renk (vis-a-vis de Lidl)

– 4 în partea sudică a orașului: în apropierea stației de autobuz de la Poliție, 7 Noiembrie (vis-a-vis de Lidl), UBB-Centrul Universitar Reșița și în vecinătatea stației taxi din Centrul Civic.

Modul de operare este foarte simplu și se realizează de pe telefonul mobil, bicicletele conectându-se la acesta și putând fi folosite printr-o aplicație și un cont bancar. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să instaleze aplicația, să se asigure că are baterie la telefonul mobil și un card bancar,” transmite municipalitatea.

Folosirea bicicletelor este gratuită pentru 4 ore consecutiv.

Primăria vine în sprijinul utilizatorilor și pune la dispoziție panouri de afișaj care cuprind informații complete de utilizare a sistemului BIKE-SHARING.

Bicicletele au fost achiziționate prin proiectul ‘’ENERGY EFFICIENCY – The Premise of a Better Environment in Romania – Serbia Cross Border Area’’ și pot fi folosite zilnic, între orele 08.00-22.00, conform HCL nr. 312/2019 privind aprobarea Regulamentului de funcționare al sistemului BIKE-SHARING din Municipiul Reșița.

De același autor

Related Articles