Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin a organizat astăzi Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul a avut loc în sala Campus Café a Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa şi în sala de sport din incinta Liceului “Hercules” din Băile Herculane.

Bursa generală a locurilor de muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

La Reşiţa, au fost oferite locuri de  muncă variate, cele mai multe fiind în meseriile de vânzător, lucrător comercial, ospătar, confecţioner, maistru în confecţii, strungar, frezor, sudor, mecanic auto, electrician auto, cofetar, electrician, fierar betonist, dulgher, operator CNC, agent  curier,  bucătar, brutar,  muncitor necalificat, iar pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite locuri de muncă de asistent manager, consilier vînzări auto şi ingineri de diferite specializări.

În staţiunea Băile Herculane, au oferit locuri de muncă de bucătar, ospătar, recepţioner, cameristă, lucrător comercial, tâmplar, spălător vehicule, tăietor lemne foc, îngrijitor spaţii hoteliere şi muncitor necalificat.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160) şi la sediul Punctului de lucru al AJOFM Caraş-Severin  din Băile Herculane (tel 0255/560484). Participarea la acest eveniment este gratuită.