Aşa cum a promis, municipalitatea reşiţeană începe reabilitarea parcărilor din oraş. Prima vizată este cea din spatele Complexului Victoria, care va fi complet reamenajată, mai ales că va deveni parcare cu plată.

Parcarea din spatele Complexului Victoria din Reşiţa se află într-o stare deplorabilă. Atunci când plouă este o adevărată aventură să circuli prin zonă, din cauza nămolului şi gropilor pline de apă.

Primăria Reşiţa anunţă că la finalizarea lucrărilor vor fi disponibile 110 locuri de parcare. Mai mult, în zonă vor fi plantaţi arbori de   diferite specii, va fi înlocuit sistemul de iluminat stradal, vor fi montate bănci,  coșuri de gunoi și platforme subterane de colectare a deșeurilor municipale.

Așa cum am promis, începem reabilitarea parcărilor. Parcarea din spatele Complexului Victoria va fi complet reamenajată și la finalizarea lucrărilor vor fi disponibile 110 locuri de parcare. Mai mult, zona va beneficia și de 33 de arbori (de diferite specii), instalație de iluminat nouă, 14 bănci, 24 de coșuri stradale de gunoi și platforme subterane de colectare a deșeurilor municipale.

De astfel de modernizări vor beneficia toate parcările din oraș. Primarul Ioan Popa spune că vor fi efectuate lucrări şi lângă Universitatea Eftimie Murgu, actualmente Babeş Bolyai, la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi la Tribunal.

Amintim că parcările publice din Reşiţa sunt începând de astăzi, din nou cu plată. Aproximativ 1.000 de locuri din zone de interes vor funcţiona în acest regim.