Ghicitoarele fac victime printre femeile credule

262

Nerăbdătoare să-şi afle viitorul, două cărăşence au căzut pradă ghicitoarelor şi au pierdut, cât ai zice „ghioc” 3.300 de lei și 50 de euro. Este vorba de o femeie de 40 de ani, din Caransebeș şi de o alta de 26 de ani din Bocşa. Ele au fost „vrăjite” de două femei din Argeş, care le-au uşurat de bijuterii şi de bani. Din fericire, de această dată prejudiciul a fost recuperat după ce oamenii legii au intrat pe fir.

„Polițiștii au făcut cercetări pe raza orașelor Bocșa și Caransebeș, fiind instituite filtre la Berzovia și Măureni. Pe raza localității Măureni a fost depistat un autoturism în care se aflau presupușii autori ai înșelăciunilor. Cei în cauză (un bărbat și două femei) au fost conduși la sediul Poliției din Bocșa unde și-au recunoscut faptele, pe numele lor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanelor vătămate”, se arată în comunicatul IPJ.

Polițiștii vă recomandă să nu intrați în discuții cu persoane necunoscute, indiferent de pretextul pentru care vă abordează și să nu vă lăsați încântați de ideea ghicitului viitorului. De asemenea, nu încredințați sume de bani sau bijuterii persoanelor care pretind ,,a vă descânta” pentru a afla ce se va petrece în viitor.

(Sebastian Dragomir)