Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială

laura sgaverdea

A doua ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială va avea loc săptămâna viitoare, în 17 martie, la Ateneul Român din Bucureşti. Judeţul Caraş-Severin are trei aspiranţi la titlu, la tot atâtea categorii. Laura Sgaverdea, managerul Radio România Reşiţa, a intrat în finală la secţiunea jurnalism. Nominalizat la premiul pentru asistentul social din domeniul prevenirii riscurilor asociate infecţiei cu HIV, consumului de droguri şi exploatării sexuale este Cristi-Constantin Becheru, iar la secţiunea personalitatea anului 2014 în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială candidează profesorul universitar Lavinia Pop. Ziua Mondială a Asistenţei Sociale este sărbătorită în a treia zi de marţi a lunii martie a fiecărui an.
Pentru cele 18 premii care se vor decerna la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, au fost nominalizate 599 de persoane. În etapa de vot online s-au înregistrat 105.146 de voturi pentru persoanele nominalizate.
Evenimentul, organizat de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, celebrează Ziua Mondială a Asistenţei Sociale şi recompensează performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social în anul 2014.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles