G. Bardac: Până în toamnă, sper ca locuitorii satului Valea Bolvasniţa să beneficieze de apă potabilă la robinete

O prioritate pentru conducerea administrației publice locale a comunei Mehadia este finalizarea lucrărilor la alimentarea cu apă a satului Valea Bolvasnita, de-a lungul timpului fiind numeroase probleme în derularea investiţiei.

Conform primarului comunei Mehadia, Grigore Bardac, finanțarea este aprobată de către Ministerul Dezvoltării, iar după semnarea contractului lucrările vor fi scoase la licitaţie.

La Valea Bolvașnița am prins finanțarea pe Anghel Saligny pentru realizarea racordurilor și branșamentelor la rețeaua de apă. Am reușit anul trecut, în primăvara anului trecut, să finalizăm captarea de apă pentru că era o problemă, nu nu dădeam de apă și așa am găsit o soluție tehnică de captare a râului Polom Liubliana, cum îi spune în termenii științifici acceptați de toată lumea.

Am captat această vale pe care am reușit să o înmagazinăm într-un rezervor de 500m³, dacă nu greșesc, și de unde cetățenii toți vor beneficia de o apă potabilă și suficientă. Sper să nu fie probleme în cursul anului, atunci când vor fi lunile secetoase și sper ca această cantitate de apă pe care o vom furniza tuturor locuitorilor să fie suficientă.

Ediul speră ca până în toamna acestui an, locuitorii să beneficieze de apă potabilă la robinete, în interiorul imobilelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles