[FOTO] Ample acţiuni de căutare după ce un tânăr s-a rătăcit pe Semenic

[UPDATE] La ora 12.40, s-a raportat faptul ca tânarul de 26 de ani a fost gasit în zona Coșava, la 25 km de localitatea Borlovenii Vechi, de doi agenți de poliție din cadrul Secției Rurale nr. 6 Bozovici. Starea de sanatate fiind foarte buna și nu a necesitat îngrijiri medicale.

***

Aseară, 03 mai, la ora 22.29, prin sistemul 112, s-a sezitat faptul ca un tânăr in vârsta de 26 ani, s-a rătăcit în zona Botul Calului, din masivul Semenic.

In urma celor sesizate, polițiști și voluntari din localitatea Borlovenii Vechi au început căutările, dar din pacate Gabriel nu a fost găsit, zona este foarte greu accesibilă pe timpul nopții.

La primele ore ale dimineții jandarmii montani alături de salvamontisti cărășeni au plecat dinspre Platoul Semenic spre zona unde a fost văzut ultima dată tânărul, care, in data de 03 mai, a plecat împreună cu încă 5 consăteni la cules de bureți în pădurea din munții Semenic.

Acesta, din pacate, s-a despărțit de prietenii săi și s-a rătăcit.

În acest moment echipe formate din jandarmi, salvamontisti, polițiști și voluntari sunt în căutarea tânărului. Imediat ce vom avea noi informații vom reveni.

De același autor

Related Articles