[FOTO-VIDEO]Pericol de explozie la ieșirea din Timișoara

În data de 14.04 2022 ora 16.54 în urma apelului pe S.N.U.A.U 112, s-a solicitat intervenția pompierilor pentru stingerea unui incendiu la un depozit, pe platforma fostei fabrici de țigări, la ieșirea din Municipiul Timișoara, spre Săcălaz, DN59A, KM 5.


S-au deplasat la fața locului pentru stingerea incendiului Detașamentul 2 de Pompieri, Detașamentul 1 de Pompieri, Detașamentul Lugoj de Pompieri, Stația de Pompieri Buziaș, Stația de Pompieri Sânnicolau Mare, Stația de Pompieri Făget, precum și de la Stația de Pompieri Deta: 4 Autospeciale de primă intervenție și comandă APIC, 12 Autospeciale de stingere cu apă și spumă ASAS, 2 Autoscări S42, 1 Autospecială CBRN, 1 SMURD B, 6 Ofițeri, 54 subofițeri, 3 Servicii Voluntare Pentru Situații de Urgență.

Incendiul se manifesta într-un compartiment al unei hale de aproximativ 1600mp, unde există aparatură electronică (aparate pentru jocuri de noroc), cu pericol de propagare la celălalt compartiment al halei, în care se află depozitat azotat de amoniu lichid și alte pesticide. Se intervine în interiorul halei pentru împiedicarea propagării incendiului la materialele periculoase și pentru evacuarea acestora. A fost dispusă creșterea capacității operaționale la Detașamentul 2 Timișoara și activarea Grupei Operative.

În sprijin de la ISU Arad au venit 3 Autospeciale de stingere cu apă și spumă, ASAS și 14 subofițeri.

A fost transmis mesaj de informare pentru populație prin RO ALERT.

Sursa: ISU Timiș

Cele mai citite

Related Articles