[FOTO-VIDEO] Liviu Dragnea: PSD este un partid care lucrează pentru oameni!

1227

Deputatul Luminiţa Jivan este noul preşedinte al PSD Caraş-Severin. Ea a fost votată în unanimitate, astăzi la Conferinţa extraordinară de alegeri, desfăşurată la Reşiţa. Deputatul a ţinut să mulţumească celor prezenţi, asigurându-i că va munci pentru oameni.

„Vin în faţa dumneavoastră cu speranţa unui nou început pentru organizaţia PSD din Caraş-Severin. Ştiţi că pun faptele înaintea oricăror promisiuni. Îmi doresc să schimb lucrurile în bine, să duc la Bucureşti proiectelor comunităţilor. Consilierii judeţeni, locali sau simpli membri PSD să aibă un partener de dialog în mine”.

La conferinţă au fost prezenţi mai mulţi membri ai staffului PSD, în frunte cu preşedintele Liviu Dragnea. Acesta a spus că va sprijini noua conducere a filialei şi a dat asigurări că politica PSD este făcută în folosul oamenilor.

„Am constatat cu mare bucurie că Luminiţa Jivan este iubită în organizaţie, ceea ce ne dă speranţe foarte mari pentru viitorul organizaţiei judeţene. Am discutat cu mai mulţi colegi despre ceea ce s-a făcut în Caraş-Severin şi despre ceea ce urmează să se facă, în special în ceea ce priveşte infrastructura locală. Peste un miliard 200 de milioane de lei s-au investit, urmează să se investească sau sunt proiecte aprobate, aflate în diferite faze procedurale”.

Tot astăzi a fost aleasă prin vot direct echipa de conducere a PSD Caraş-Severin. Preşedinte executiv este Dumitru Ursu, iar din staff mai fac parte 23 de vicepreşedinţi.
Reuniunea nu a fost lipsită de incidente. Liviu Dragnea a fost primit la Reşiţa cu aplauze, dar şi cu huiduieli.
(Sebastian Dragomir)