[FOTO-VIDEO] Accident cu multiple victime la Arad

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață, în municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, în zona Indagrara. În eveniment au fost implicate un autoturism și două microbuze de transport persoane.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În sprijin au intervenit patru echipaje SAJ.

În urma accidentului au rezultat 12 victime conștiente, cooperante. Acestea au fost evaluate la fața locului de către echipajele medicale prezente și transportate la spital.

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Arad a condus un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, iar la intersecția cu strada Meșterul Manole ar fi intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Fântânele, care se afla oprit la culoarea roșie a semaforului, microbuzul fiind proiectat într-un alt autoturismul din față, condus de o arădeancă de 30 de ani.

Pompierii arădeni au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Cele mai citite

Related Articles