[FOTO-VIDEO] “Ghinioniştii” şi-au dat întâlnire, aseară, în avanpremieră la Reşiţa!

„Ghinionistul” a rulat în seara de vineri, 24 noiembrie la Cinema Dacia din Reșița. Avanpremiera pe țară a avut loc în Banatul de Munte, acolo unde regizorul Iura Luncașu și protagoniștii filmului au scris certificatul de naștere al Ghinionistului.

 

Noi, românii, credem în noroc şi ghinion, ne bazăm pe noroc în tot ce facem şi dăm vina pe ghinion pentru toate eşecurile. Aşa că filmul este despre noi. Avanpremiera a avut loc în Banatul de Munte, acolo unde regizorul Iura Luncașu și protagoniștii filmului au scris certificatul de naștere al Ghinionistului:

Sala plină a cinematografului şi atmosfera emoționantă descriu un moment de referință pentru istoria curentă a orașului, ce se înscrie prin acest eveniment în circuitul select al cinematografiei românești, apreciază primarul Ioan Popa care, a asigurat suportul logistic ce a stat la baza realizării acestei pelicule:

LIVE din Reșița de la proiecția specială a filmului Ghinionistul! Dorian Popa,Levent Sali, Diana Dumitrescu,Radu Gabriel, Salex Iatma, Vlad Logigan, RUBY, Iura Luncașu, Gheorghe Visu, Virgil Iantu, ViziruAugustin, o echipăoplină de entuziasm și un public cinefil nerăbdător!

Publicată de Ghinionistul pe Vineri, 24 noiembrie 2017

 „Ghinionistul” este o comedie autentic românească, despre viata  plină de imprevizibil a unui tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole. Vlad Logigan, eroul principal din film, a mărturisit, pentru Radio Reşiţa, că în realitate este un tip căruia doar norocul îi surâde:

Cât de entuziasmat a fost publicul, care a fost în număr impresionant de mare la ambele reprezentaţii de vineri, am aflat cateva opinii  :

Atmosfera de sărbătoare a oferit prilejul lui Iura Luncașu să aducă salutul și mulțumirile sale și ale distribuției tuturor celor ce au sprijinit realizarea acestui film de la prima secvență până la avanpremiera din această seară.

Publicată de Ghinionistul pe Vineri, 24 noiembrie 2017

Seara s-a încheiat cu multe aplauze și cu alocuțiunea primarului Ioan Popa care, alături de întreaga distribuție pe scenă,  a mulțumit tuturor protagoniștilor care au semnat în certificatul de naștere al Ghinionistului.

„GHINIONISTUL” este o comedie autentic românească, o poveste de viață plină de imprevizibil a unui tânăr talentat care trebuie să înveţe să se bucure din nou de viaţă. Filmul are premiera în cinematografele din ţară pe 8 decembrie și va fi difuzat și în televiziunile din România, dar și din Spania, Italia, Canada și alte state în care trăiesc comunități importante de români.

Distribuţia: Diana Dumitrescu, Dorian Popa, Gheorghe Visu, Augustin Viziru, Levent Sali, Vlad Logigan, Sânziana Târța, Codin Maticiuc, Virgil Ianțu, Radu Gabriel, Ruby,reșițenceleTabita Givoreanu și Anca Sîrbu, actori ai Teatrului de Vest Reşiţa și localnici.  Regia: Iura Luncaşu, Scenariul: Salex Iatma, Iura Luncaşu, Radu Gabriel. 

Radio România Reșița a contribuit la mediatizarea acestui film încă de la primele cadre făcute, promovând și susținând toate etapele de realizare ale acestui eveniment unic în comunitatea noastră.

( Cristina Corocan, Hardy Cvoica, Anca Bica Bălălău)

Cele mai citite

Related Articles