[FOTO] Un BMW a ajuns cu roţile în sus. O femeie şi fiica sa au ajuns la spital

475

O femeie şi fiica acesteia au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a ajuns, în mijlocul şoselei, pe Calea Lugojului din Timişoara, cu roţile în sus.

acc-timi

Şoferul, un bărbat de 41 de ani conducea autoturismul marca BMW la ieşire din Timişoara, spre Ghiroda, când, la un moment dat a derapat şi s-a răsturnat pe şosea.

Un bărbat de 41 ani a condus un autoturism pe Calea Lugojului spre Ghiroda, iar la un moment dat, din cauza unor pete de ulei aflate pe carosabil autoturismul a derapat intrând în coliziune cu un gard din beton. În urma accidentului, două persoane, pasageri în autoturism au fost transportate la spital„, a declarat Ancuta Morariu, purtătorul de cuvant al IPJ Timiş.

acc-timi2

Cel mai probabil, spun poliţiştii, uleiul scurs pe carosabil s-a datorat unei guri de canal. Mai exact lipsea o gură de canal aflată pe şosea, iar un alt şofer care a trecut pe acolo şi-a spart, din cauza acesteia, rezervorul şi baia de ulei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş a fost anunţat despre producerea unui accident rutier petrecut pe Calea Lugojului în Timişoara. La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare, şi patru subofiţeri. În urma accidentului au rezultat două victime care au fost preluate de echipajele SAJ pentru a fi transportate la spital, victimele nefiind încarcerate.

Poliţiştii au întocmit, în urma accidentului, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa info : opiniatimisoarei.ro