[FOTO] „Tu ce-ai făcut astăzi?” Răspundem împreună cu Ovidiu Scridon, în această seară de la ora 22

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară, invitatul nostru este un om de presă, poet, muzician, Ovidiu Scridon, care se află într-un turneu prin județul nostru.Cu prilejul manifestărilor dedicate Zilei Europei, Ovidiu Scridon se va afla mâine la Centrul German „Alexander Tietz“ din Reșița pentru a-și lansa cartea, „Tu ce-ai făcut astăzi?” apărută la editura suceveană „Alexandria Publishing House” în 2017. Lansarea de carte va fi urmată de un concert susţinut de autorul român.Joi ,10 mai, Ovidiu Scridon va merge și la Biblioteca Orăşenească „Tata Oancea” din Bocşa, după ce în această seară a avut loc lansarea la Caransebeș.

La numerele de telefon 0255 20.60 61, 0255 20 60 62 sau 0355 401 283 puteţi intra în dialog cu poet, muzician – solist vocal, interpret la chitară și muzicuță, Ovidiu Scridon.

Emisiunea se difuzează pe pagina de facebook Radio România Reșița.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles