[FOTO] Trafic restricţionat pe DN 58, în Caraş-Severin

1095

Circulaţia rutieră în zona localităţii Cornuţel Banat, se desfăşoară în continuare, pe un singur sens. Aseară, acolo a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un camion și un autoturism. Autovehiculul de mare tonaj blochează o bandă de mers, până ce angajaţii de la drumuri naţionale vor degaja carosabilul. Se speră ca acest lucru să se întâmple până la prânz.

Şoferiţa de 36 de ani, vinovată de producerea accidentului a scăpat cu răni uşoare pentru că a purtat centura de siguranţă. Impactul a fost atât de puternic, încât cutia de viteze a autoturismului Ford a zburat în şanţul de pe marginea drumului.

Polițiștii explică împrejurările în care a avut loc accidentul:

„O femeie în vârstă de 36 de ani, din Caransebeș, a condus un autoturism pe D.N.58, din direcția Reșița spre Caransebeș. La km 9, într-o curbă la dreapta, nu ar fi redus viteza de deplasare, carosabilul fiind umed, a derapat și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autocamion condus regulamentar de un bărbat de 51 de ani, din Cluj. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, aceasta fiind transportată la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale”.

(Sebastian Dragomir)