DSC01751

Polițiștii orșoveni au identificat în trafic un bărbat ce transporta peste 1,5 tone de bunuri în valoare de aproximativ de 10.000 euro.

La data de 09 aprilie a.c., polițiștii municipiului Orșova au desfășurat o acțiune pentru prevenirea activităților de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

În cadrul acțiunii, polițiștii au oprit în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 ani, din orașul Strehaia, județul Mehedinți, iar la efectuarea controlului autovehiculului, aceștia au descoperit peste o tonă de sârmă din inox și 495 de kg. electrozi, bunuri pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de proveniență sau transport.

Bunurile a căror valoare este de aproximativ 10.000 de euro au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar împotriva bărbatului s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.12/1990.

Polițiștii mehedințeni vor continua acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

(Raluca Ionescu)