tsd (8)

Tinerii social-democrați coordonaț’i de către președintele Organizației TSD Reșița, Marius Bălean, se implică tot mai mult în acțiuni civice, intenționând ca prin exemplul lor personal să atragă și alți tineri în tot ceea ce înseamnă interes pentru binele comunității și munca în folosul societății.
Astfel, așa cum au promis, tinerii social-democrați se țin de cuvânt ca întotdeauna: în data de 24.09.2014, 5 izvoare din Municipiul Reșița au fost curățate și ecologizate de către inimoasa echipă a TSD Reșița. În perioada următoare, demersurile și acțiunile de acest fel vor continua, pentru ca mișcarea înseamnă viață, pentru că mai întai de toate sunt oamenii, pentru că le pasă și pentru că prin implicare efectivă, exemplu personal, vor demonstra că se poate dacă se dorește și dacă tinerii din întreaga comunitate vor întelege că “ împreună “ înseamnă un pas înainte, pentru mai Bine.
Marius Bălean, președinte al TSD Reșița : “ Noi, cei din TSD Reșița, avem aceleași interese și preocupări pe care le au tinerii din întreg județul, din întreaga țară, din Europa, din lume: să găsim împreună soluții pentru a rezolva probleme, să muncim în echipă, să cultivăm în rândul nostru și al celorlalți comportamente prosociale, să participăm la orice presupune binele și bunăstarea comunității, oamenilor. Vom continua să fim prezenți nu doar la solicitare – pentru că noi stim că trebuie să venim în preîntâmpinarea așteptărilor oamenilor – cât mai ales ca exemplu, model, tinerii având un rol foarte important în ceea ce înseamnă schimbare, mândria de a fi acolo unde e necesar și se impune să fii, nu doar ocazional ci zi de zi. “