[FOTO] Șoferi beți sau drogați, depistați pe drumurile din Caraș-Severin  

Polițiștii au depistat mai mulți conducători auto care au încălcat regulile de circulație rutieră, unii conducând autovehicule sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe.

În noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, la ora 2.10, un șofer de 40 de ani din Reșița a fost oprit pe strada Narcisei, iar la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o alcoolemie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, la ora 19.00, polițiștii din Moldova Nouă au depistat pe DJ 571, un bărbat de 31 de ani din Șopotu Nou, care conducea un autoturism din direcția Moldova Nouă către Moldovița, având o alcoolemie de 1,01 mg/ alcool pur în aerul expirat.

Un alt echipaj de poliție care acționa pe DJ 582, în localitatea Văliug, a depistat un bărbat de 44 de ani, din Timișoara, care conducea un autoturism din direcția Reșița și care a fost testat cu aparatul Drugtest, aparat care a indicat rezultat pozitiv pentru THC. De asemenea, la controlul autovehiculului, în interior au fost găsite o cană conținând materie vegetală de culoare verde-oliv și un grinder folosit la mărunțirea fragmentelor vegetale, toate fiind ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Într-un alt caz, polițiștii din Oravița au oprit pentru control, pe strada Zona Gării, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, care, fiind testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, aparatul Drug Check a indicat rezultat pozitiv pentru THC. În interiorul mașinii a mai fost găsit un pliculeț de plastic ce conținea o substanță vegetală de culoare verde-oliv, care a fost ridicat pentru cercetări.

În toate cazurile, persoanele în cauză au fost conduse la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite.

Acțiunile polițiștilor pentru siguranța rutieră continuă.

Cele mai citite

Related Articles