Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Îi cunoaştem din presă, din întâlnirile oficiale, dar în spatele persoanei publice se află povestea de viaţă cu amintirile, idealurile şi împlinirile sale, de aceea vă propunem să ne întâlnim, pe calea undelor, cu ei, liderii politici din Caraş-Severin într-o postură inedită la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20”, ce se difuzează în fiecare sâmbătă seară.

În această seară ne întâlnim cu un  lider , care face politică de aproape 30 de ani, senatorul  Ion Marcel Vela,  preşedintele PNL  Caraş-Severin, aflat în postura, mai puţin cunoscută publicului larg, de fiu, părinte şi bunic.

Invitatul noastru este cunoscut pe plan local şi naţional şi răspunde cu prietenie tuturor întrebărilor noastre din punctul de vedere al unui om şi politician  ce-şi doreşte să clădească alături de toţi ascultătorii noştri, România Frumoasă!

Emisiunea se transmite live pe pagina de  facebook Radio România Reşiţa!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău