[FOTO] Sâmbătă,12 iunie, la emisiunea „Prietenul de la 20:20” ne întâlnim cu tânărul Mircea Mogoşeanu, a cărui pasiune este TEATRUL!

În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi împreună toate încercările la care ne-a supus pandemia.

În această seară de sâmbătă,12 iunie,  la emisiunea „Prietenul de la 20:20” ne întâlnim cu un tânăr, Mircea Mogoşeanu, a cărui pasiune este TEATRUL.

 Îndrgăgostit, încă de mic, de teatru şi crescând într-o familie în care a fost ajutat să-şi cultive  gustul pentru frumos, invitatul nostru îşi doreşte să ajungă pe marile scene ale ţării şi ale lumii în roluri memorabile.

Are umor, talent şi educaţie aleasă, este născut într-un oraş cu tradiţii frumoase şi se prezintă simplu:

„Sunt din Craiova, am terminat Colegiul National “Elena Cuza”, filologie spaniolă, student din anul 2019 la Departamentul de Arte, al Universităţii de Litere din oraşul natal. Îmi doresc foarte mult să ajung cândva să vorbesc cu Daniel-Day Lewis.”

Despre visele sale, despre mentori şi suportul părinţilor, Maria şi Alexandru Mogoşeanu, în alegerile pe care le-a făcut în viaţă, vom afla chiar de la invitatul nostru.

Aşadar, vă propun o seară de sâmbătă petrecută în compania unui viitor mare actor, Mircea Mogoşeanu!

Rămâneţi pe https://www.radioresita.ro/ ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles