[FOTO] S-a dat alarma în centrul Reşiţei

Structurile Ministerului Afacerilor Interne au fost alertate în această dimineață, după ce în zona centrală a Reşiţei a fost descoperit un colet suspect.

Pachetul a fost găsit pe marginea carosabilului, pe pasajul superior Nera. Conform procedurilor, acolo au fost mobilizate forţe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (inclusiv cu autospeciala de cercetare CBRN, destinată pentru intervenţii în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice sau radiologice). De asemenea, paza perimetrului a fost asigurată cu un echipaj de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi. De altfel, apelul dat la 112 a fost preluat de către jandarmi.

În cele din urmă, s-a dovedit că servieta era goală și că a fost doar o glumă proastă. Ținând cont că zona nu prea este circulată de pietoni, este puțin probabil ca cineva să o fi uitat acolo.

1 COMENTARIU

  1. Cind aveti de gind sa faceti public ca liftul blocului alimentar al spitalului judetean de urgenta Resita sa prabusit in subsol datorita vechimi lui si acum se cara mincarea se cara pe scari

Comments are closed.

De același autor

Related Articles