[FOTO] Reșița s-a turat pentru promovarea turismului pe două roţi şi ca toți șoferii să se respecte în trafic

Principalele artere ale Reșiței au răsunat vineri după-amiaza de motoarele turate ale vehiculelor membrilor Asociaţiei MC Trust din municipiu. Peste 70 de motocicliști reșițeni alături de prietenii lor din ţară au organizat o paradă moto de promovare a turismului pe două roţi, dar şi să tragă un semnal de alarmă cu privire la nevoia respectului între participanții în trafic.

Redactorul Radio Reşiţa, Hardy Cvoica a urmărit evenimentul şi a stat de vorbă cu Gabriel Kriesl – preşedintele asociaţiei:

De la bikerii prezenţi am aflat cum găsesc aceştia organizarea unor astfel de acţiuni:

În Poiana Golului bikerii participă în această seară la concertele rock în desfăşurare, în premieră, în cea mai nouă locaţie în aer liber a Reşiţei în cadrul evenimentului organizat cu prilejul zilelor oraşului.

Adunarea motocicliștilor a avut loc la ora 16.00 în parcarea de la Kaufland după care au plecat în paradă pe traseul: Bulevardul Republicii – Calea Timişoarei – Triaj – Bulevardul Al. Ioan Cuza – Centrul Civic – Poiana Golului.

1 COMENTARIU

  1. Ce forma satanica de a promova turismul in Resita! Dintr-o tara ortodoxa lasata ca mostenire de Sfinții nostri Voievozi ajungem sa fim o țară unde este promovata muzica satanica si huliganismul.Nu degeaba se intampla atatea nenorociri; nici natura nu ne mai suporta.

Comments are closed.