[FOTO] Reșița: Atenție la restricțiile de weekend de pe aleea Gugu!

Reșițenii care vor să viziteze și în acest sfârșit de săptămână piața de vechituri din zona Renk sunt sfătuiți să respecte resticțiile de circulație impuse pe aleea Gugu. În ultimele două săptămâni, polițiștii locali au dat sute de amenzi șoferilor indisciplinați. Legislația rutieră trebuie respectată de toți, spune directorul executiv al Poliției locale, Alexandru Ciati.

“Porțiunea cuprinsă între intersecția străzii Făgărașului cu Aleea Gugu  și strada Câlnicelului este o zonă supusă unor restricții pe perioada cât funcționează piața de vechituri, respectiv în zilele de sâmbătă și duminică. Este sens unic dinspre Făgărașului către strada Câlnicelului și acces interzis invers, pe perioada cuprinsă între orele 6 dimineața și 16 după-amiază. Printr-un plan de măsuri am dispus o acțiune în zonă, iar colegii de la Biroul Rutier au stabilit că în 222 de situații nu au fost respectate semnificațiile indicatorului de acces interzis. În doar două weekend-uri au fost date 98 de avertismente și 124 de sancțiuni cu consecințe pecuniare, valoarea sancțiunilor contravenționale fiind de peste 37 de mii de lei. În plus, au fost implementate 276 de puncte penalizare în bazele de date ale Ministerului Administrației și Internelor”.

Toate aceste situații au generat conflicte verbale, claxoane, ambuteiaje și chiar blocaje, a mai declarat Alexandru Ciati, așa că în zonă vor continua controalele.

De același autor

Related Articles