[FOTO] Radio Reşiţa şi Crucea Roşie, filiala Caraş-Severin, au împărţit zâmbete şi daruri copiilor din municipiu

La copiii din municipiul Reşiţa, iepuraşul a venit mai devreme. Echipa Radio Reşiţa şi  Crucea Roşie, filiala Caraş-Severin, au reuşit să-l aducă astăzi în Parcul Tricolorului, pentru a împărţi cadouri copiilor cuminţi.

Şi pentru că, de la eveniment nu putea lipsi muzica, ni s-a alăturat formaţia Red Flame, care a creat o atmosferă incendiară. Reşiţenii care au trecut prin Parcul Tricolorului s-au oprit să ia parte la spectacol. Părinţii, copiii şi bunicii au petrecut clipe frumoase alături de echipa Radio Reşiţa şi Crucea Roşie.

Cei mai bucuroşi au fost copiii, care au fost entuziasmaţi mai mult de întâlnirea cu iepuraşul decât de cadourile primite.

Am venit aici ca să-l întâlnesc pe iepuraş. Am primit jucării şi dulciuri. Mă bucur mult că am văzut cum arată. E foarte simpatic”. “Eu i-am spus o poezie iepuraşului şi cred că i-a plăcut pentru că mi-a dat o jucărie“.

Managerul Radio Reşiţa, Laura Sgaverdea, a fost gazda evenimentului şi s-a aflat în mijlocul copiilor alături de iepuraş:

Aş putea să spun multe despre activitatea de astăzi. Vreau să subliniez faptul că noi suntem aici pentru a fi împreună cu cei mici într-o mare sărbătoare creştină. În câteva ore va avea loc Învierea Domnului. Chiar dacă iepuraşul nu face parte din tradiţia creştină, am considerat de cuviinţă să facem o acţiune de suflet, alături de oameni. Pentru că Radio Reşiţa este radioul oamenilor.

Partenerii noştri, voluntarii de la Crucea Roşie, au fost şi ei în mijlocul cetăţenilor şi le-au împărţit, alături de iepuraş, daruri copiilor. ,,Am împărţit jucării şi anii trecuţi de Paşte. Astăzi vom împărţi copiilor din Parcul Tricolorului, jucării şi dulciuri, alături de voluntarii de la Radio Reşiţa, pentru că noi aşa îi considerăm, am colaborat şi vom mai colabora. Ne sunt alături ori de câte ori îi rugăm“.

După ce au primit cadouri, toţi copiii s-au înghesuit să facă poze cu iepuraşul.

Oamenii nu au rămas indiferenţi la acţiunea noastră şi ne-au fost alături ca şi la finalul anului trecut, când am luptat împreună să ajutăm bolnavii de cancer. La fel ca şi atunci, ne-aţi fost alături, şi pentru asta, vă mulţumim şi vă dorim să aveţi parte de sărbători luminate alături de cei dragi!

Echipa Radio Reşiţa