Condiții europene pentru copiii din Brădișorul de Jos, anunță Primăria Oravița.

Copiii care învață la Școala Primară și Grădinița cu Program Normal Brădișorul de Jos vor beneficia de acum de o dotare didactică corespunzătoare și condiții decente. Clădirea a fost reabilitată în totalitate, au fost schimbate ferestrele, ușile, au fost amenajate toalete moderne și, în premieră, construcția a fost dotată și cu protecție în caz de incendiu după ultimele norme ISU. De asemenea, clădirea beneficiază și de încălzire centrală.

Valoarea investiției este de 1.256.492 lei (270 mii euro) și a fost derulată cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Educația este cel mai important factor al unei societăți ce dorește să evolueze și noi am alocat resurse financiare importante învățământului orăvițean. După investițiile de la Liceul Tehnologic „Mihai Novac”, Liceul Teoretic „General Dragalina” și Școala Gimnazială „Romul Ladea”, iată că am reușit să îmbunătățim condițiile și în instituțiile de învățământ din localitățile aparținătoare.

Sursa: Primăria Oravița