Primăria Municipiului ARAD, prin Centrul Social Cantina Municipală, aduce la cunoştinţa cetăţenilor că începând cu data de vineri, 22 ianuarie, va începe distribuirea produselor de igienă la depozitul situat în Parcul industrial UTA, hala 61, (lângă magazinul CBA). Distribuția se face de luni până vineri între orele 9-16.

Beneficiază de ajutoare:

a) persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social) acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;

b) familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei;

Pachetele de produse POAD se ridică personal de către beneficiari, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire pentru produsele respective.

,,Peste 500 de arădeni beneficiază de aceste produse de igienă oferite gratuit. Consider că este un gest de bun simț să ne îngrijim de nevoile de bază a celor mai puțin norocoşi„, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.