[FOTO] Poliţiştii au declarat război contrabandiştilor

captura tigari (5)

Peste 13.000 de ţigarete și 30 de litri de alcool au fost confiscate în această săptămână de poliţişti, în urma unor controale și filtre efectuate în trafic şi la societăţi comerciale din județul Mehedinți.
„În perioada 16-20 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu efective din cadrul structurilor de rutieră, ordine publică, judiciar și Poliția Transporturi au controlat 66 de societăţi comerciale și au instituit 40 de filtre rutiere pe raza județului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Nicolae Lohon. De asemenea, au fost legitimate 216 persoane și controlate 148 autovehicule. Valoare altor bunuri ridicate în vederea confiscării este de aproximativ 4.000 de lei, a mai spus Lohon.
Şi poliţiştii din Timiş au acţionat pentru prevenirea și combaterea comerțului cu produse accizabile. Ieri au fost confiscate 200 de pachete de ţigări de contrabandă de la doi tineri care le deţineau în vederea comercializării. Unul dintre ei a fost depistat într-o piaţă din Timişoara, iar celălalt în trafic, pe raza localităţii Denta. Ambii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

(Sebastian Dragomir)
Foto: Poliţia Română

De același autor

Related Articles